Mobifrit
mobifrit_foto_krant.jpg

Over ons

Wat begon als een mobiele frituur in Postel in 1958 ( 1ste generatie) is uitgegroeid tot een familie bedrijf dat staat voor vers en lekker eten.

Karel Ennekens en Rita Paeshuyse zijn er bijgekomen iets na hun 20 jaar. Zij hebben het dan verder uitgebouwd met als eerst fuiven, markten, bedrijfsfeesten.
Totdat er iemand vroeg voor bij zijn thuis friet te bakken in de tuin, wij hebben dit gedaan als 1 van de eerste en mond aan mond reclame heeft zijn werk gedaan. Na 49 jaar zijn Karel Ennekens en Rita Paeshuyse gestopt met veel pijn in het hart.

Nu de 4 de generatie er bij gekomen is de opvolging verzekerd, we hebben er nog extra huisbereide producten bij gedaan.
Klaar voor nog eens 50 jaar te knallen!

Nieuw vanaf 2019: Huisbereide loempia, huisbereide videekroket, huisbereide garnaalkroket, huisbereide aardappelkroketten.

Glenn Ennekens en Jill Wuyts staan voor lekker eten voor een schappelijke prijs met vriendelijke bediening!

“Als jonge tiener had de friet- en kookmicrobe mij al te pakken. Ik heb 6 jaar avondonderwijs koken gevolgd in het CVO Sint-Lutgardis in Mol. Dit bezorgde mij mijn koksdiploma en maakte het mogelijk om zoveel mogelijk van onze producten zelf te bereiden. Na de avondschool mocht ik van mijn grootvader enkele feesten verzorgen. Grootvader leerde mij de kneepjes van het vak, wat ervoor zorgde dat ik al snel de smaak te pakken had. En dit doen we nog steeds …”

- Glenn Ennekens

Waarom voor ons kiezen?

  • Frietjes ‘s morgens vers bij de boer gehaald, de betere snacks

  • Veel eigen bereide producten

  • Jarenlange ervaring (4e generatie)

  • Recente wagens

  • Democratische prijzen

  • Met ons ervaren team kunnen wij zeer grote groepen aan